Velkommen til CLUB72

Erfaring, kvalitet & værdiskabende oplevelser

Hvis du kan lide fantastiske golfoplevelser og ønsker et rigtigt godt forretningsnetværk, så læs med her.

CLUB72 er et netværk til selvstændige og virksomheder som elsker golf og som gerne vil udvide deres forretningsnetværk og investere i ansatte og kunder gennem unikke golfoplevelser. Årligt afvikles 5 arrangementer, hvoraf 4 tæller til en samlet rangliste, hvor vinderne fejres og hyldes ved den årlige sæsonafslutning. Hvert arrangement vil have et særligt tema med flotte præmier og konkurrencer som udfordrer deltagerne og hvor samarbejde belønnes før, under og efter golfen. Der kan maksimalt være 72 medlemmer af CLUB72, da det er det optimale forhold på en golfbane og giver en spredning i netværkets sammensætning, hvilket sikrer en livlig krydsning af samarbejdsaftaler mellem medlemmer og deres gæster.

Pris for medlemskab 2021

Kr. 13.495

Ljunghusen i Skåne

Torsdag d. 6 maj 2021

Vi besøger det imponerende golfanlæg Ljunghusens Golfklubb, som er en af Sveriges ældste golfklubber og en af landets få ægte linksbaner. Golfbanen blev grundlagt i 1932 og som landets første 27 hullers golfanlæg åbnede banen i 1965. Denne ægte linksbane ligger blot 30 km fra Øresundsbroen i et fredet naturområde, få meter fra Østersøens hvide sandstrande.

Vi ankommer torsdag, hvor der arrangeres “Styrk dit netværk” program fremsendes 14 dage før.

CLUB72 udvælger særlige destinationer og netop derfor besøger vi Ljunghusens golfbane som er bygget på sand og derfor byder på gode greens tidligt på året. Fairways er smalle med lynhurtige og fantastiske greens – her venter der store oplevelser.

Inviter en kunde med på en særlig oplevelse, som vil bringe jer tættere på hinanden.